Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

A Pannónia’98 Kft. 1998–ban alakult kereskedelmi vállalkozásként a német Jac digitálisan nyomtatható öntapadó anyagainak magyarországi forgalmazására. Több mint 15 éve , a cseh Rayfilm öntapadó termékek  forgalmazását is elnyertük , így az  íves digitális   technikával nyomtatható öntapadó anyagok és fotópapírok tekintetében páratlan és egyedülálló  méret- és anyagválasztékkal rendelkezünk  e két, Európában is meghatározó gyártó jóvoltából.

Termékeink főként A/4 formátumban árusítjuk, de  legtöbb alapanyagunk A3, SRA/3 ívméretben is elérhető. Standard szerszámmal készült A4-es címkeméreteink száma több mint 150, de lehetőség van egyedi lézervágással gyártott címkék rendelésére, már 100 íves mennyiségtől akár SRA3 méretben!

Tekercses thermo- és thermo transzfer nyomtatókhoz is versenyképes  címke beszállítói hátteret biztosítunk.

Vállalkozásunk másik - elsősorban kereskedelmi – profilja a KONICA-MINOLTA  másológépek és kellékanyagok importja és exportja,  valamint a hazai  szervizes viszonteladók kiszolgálása. Több évtizedes szakmai ismereteinknek köszönhetően mára komoly műszaki és beszállítói hátteret biztosítunk  partnereinknek, így kialakult stabil háttérrel rendelkezünk mind beszállítói, mind partneri oldalon.Öntapadó címkék íves nyomtatásához egyedi bérleti és szervízszolgáltatási szerződéssel állunk partnereink rendelkezésére.